Svenskt vattenbruk logotyp
Meny

Kakor (cookies) på webbplatsen

Den här webbplatsen använder så kallade kakor (cookies).

På Svenskt vattenbruks webbplats används kakor för att ge besökaren tillgång till funktioner som val av språk och för besöksstatistik.  Kakor är små textfiler som lagras på besökarens dator och som är möjlig att använda för att följa vad besökaren gör på webbplatsen. Kakor används normalt för att förbättra webbplatsen för användaren.

Svensktvattenbruk.se använder två typer av kakor:

  • Den ena typen sparar en fil som ligger kvar på besökarens dator. Den används till exempel för att kunna anpassa en webbplats efter besökarens önskemål, val och intressen.
  • Den andra typen kallas sessionskaka. Under tiden en besökare är inne på en webbsida, lagras den temporärt i besökarens dators minne. Sessionskakor försvinner när du stänger din webbläsare. Ingen personlig information, som e-post eller namn, sparas om dig.

Om du inte accepterar att kakor används kan du stänga av kakor i din webbläsares säkerhetsinställningar. Du kan även ställa in webbläsaren så att du får en fråga varje gång webbplatsen försöker placera en kaka på din dator. Genom webbläsaren kan också tidigare lagrade kakor raderas. Se webbläsarens hjälpsidor för mer information om detta.  

Observera! Allmän information om kakor och om lagen om elektronisk kommunikation finns på Post- och telestyrelsens webbplats.

Sidan senast uppdaterad: