Svenskt vattenbruk logotyp, länk till startsidan.
Svenskt vattenbruk logotype, länk till startsidan.

Stöd inom havs- och fiskeriprogrammet

Det nya havs- och fiskeriprogrammet löper från 2021 fram till och med 2027. Det består av stöd för att dels utveckla ett miljömässigt, ekonomiskt och socialt hållbart fiske och vattenbruk i Sverige och dels genomföra en del av den integrerade havspolitiken och olika EU-miljödirektiv. Som vattenbrukare kan du söka stöd för bland annat investeringar och projekt. 

Jordbruksverkets webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. hittar du information om stöd till vattenbruk och hur programmet är uppbyggt.

Flera program inom europiska struktur- och investeringsfonderna

Tillväxtverket, Jordbruksverket och ESF-rådet har en gemensam webbplats, eufonder.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., med mer information om de Europeiska struktur- och investeringsfonderna.

Via webbplatsen går det att hitta de stöd som finansieras med hjälp av fonderna. Där finns information om fondernas 27 program, om hur fonderna skiljer sig åt och hur de kompletterar varandra. Du kan även läsa om vilka program svenska organisationer, myndigheter och företag kan delta i.

Eufonder.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. är den främsta kanalen för information om EU-fonder i Sverige och deras program.

Sidan senast uppdaterad: